Rumored Buzz on diş beyazlatma jeli

Wiki Article



Herkesin bildiği gibi, diş beyazlatma jelleri oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu jellerin etkisi kişinin diş eti yapısı ve kullanımına bağlı olarak gelişen durumlar olabilir. Kullanım öncesinde hekim tavsiyesi almakla beraber diş yapınıza uygun ürünler tercih etmek ürünün faydasını artıracak etkenler arasındadır. İlk olarak, bu jellerin kullanılmasından sonra dişlerin beyazladığı yönünde yorum ve değerlendirmeler bulunur.

Bu da diş problemleri yaşama oranınızı katbekat artworkırır. Typical standartlarda diş beyazlatma sürecinin 2 ila 3 hafta arasında sürmesi gerekir. Ayrıca kişinin günlük hayatta tükettiği gıdalar ve sigara kullanımı, süreci etkiler. Ancak ortalama olarak six ayda ya da 1 yılda bir desteklenirse, diş beyazlatma işlemleri daha kalıcı bir hal alabilir.

İlk 24 saatte dişleri beyazlatan herhangi bir şey tüketilmemelidir. Bu süre boyunca dişlerinizin renklerinin değişmesine neden olabilecek koyu renkli yiyecek ve içeceklerden kaçınmalısınız.

Ayrıca hindistan cevizi yağı yerine susam yağı da tercih edebilirsiniz. Gargara yerine diş fileırçanıza bir miktar hindistan cevizi yağı koyup, dişlerinizi fileırçalayabilirsiniz.

Diş Beyazlatma Yan Etkileri Nelerdir? İşlem sonrası hafif bir hassasiyet dışında herhangi bir yan etkisi veya herhangi bir challenge yaşamazsınız. Eğer bu hassasiyet uzun süre devam ederse hemen doktorunuzla iletişime geçin.

Sadece diş beyazlatma kiti beyazlatma teknikleri mine tabakasında hafif bir yumuşamaya neden olabilir ancak bu etki geçicidir. Kısa zamanda ortadan kaybolduğu için dişin mine tabakasında kalıcı bir hasara yol açmadığını belirtebiliriz.

Diş beyazlatma hakkındaki daha fazla bilgiye, sıkça sorulan sorulara buradan göz atabilir kendi sorularınız varsa onları da iletebilirsiniz.

İki farklı yöntem ile uyguladığımız bleaching yöntemi dişlerinizin istediğiniz beyazlığa kavuşmasını kısa sürede sağlıyor. İlk olarak hastamızın diş renginin ne kadar hasar aldığını değerlendiriyoruz.

Hastaya özel olarak hazırlanan bu plaklar genellikle gece yatarken takılır. Ev tipi diş beyazlatma işlemi hakkında detaylı bilgi için diş hekiminize danışmay possiblyı ihmal etmeyiniz.

Genetik olarak ya da anne karnında maruz kalınan etkenlerden dolayı dişler normalden daha koyu renkli olabilmektedirler.

En çok tercih edilen doğal diş beyazlatma yöntemi limon ve karbonat karışımıdır. Karbonatla limonu karıştırıp macun haline getirin.

Ev tipi diş beyazlatma, hekim tarafından hastaya verilen, içine beyazlatıcı jelin uygulandığı plaklar kullanılarak yapılır. Gece yatarken takılan bu beyazlatıcı plaklar diş hekimi tarafından hastaya özel yapılmaktadır.

Dişler hassasken soğuk ya da sıcak temas diş etlerine zarar verebilir. Bu nedenle beyazlatma işleminin ardından “ılık” olan ürünleri tercih etmenizde yarar olacaktır.

Diş minesinin genetik gibi nedenlerle yapısal bozukluklara sahip olduğu durumlarda beyazlatma tedavileri istenilen sonucu veremeyebilmektedir. Böyle durumlarda bonding uygulamaları diş beyazlatma kalemi ya da lamina kaplamalar gibi tedaviler tercih edilmektedir.

Report this wiki page